Zlatic-Transport

O nama

Zlatic-Transport d.o.o. pruža vrhunske usluge u području prodaje oružja, municije, spremnika za puške, rezervnih dijelova, optike, obuće i odjeće. 

Naša misija je osigurati da naši klijenti imaju pristup najkvalitetnijoj opremi i priboru, koji su nužni za njihovu sigurnost, uspjeh i zadovoljstvo. Stremimo da pružimo izuzetnu uslugu i zadovoljimo sve potrebe naših kupaca.

Širok asortiman proizvoda koji nudimo uključuje:

  • Oružje: Naša ponuda obuhvaća različite vrste vatrenog oružja, uključujući puške, pištolje, karabine i puškomitraljeze. Surađujemo s renomiranim proizvođačima kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu i pouzdanost.
  • Municija: Pružamo širok izbor kvalitetne municije za različite kalibre i namjene. Naša municija zadovoljava najstrože sigurnosne standarde i omogućuje optimalne rezultate pri korištenju oružja.
  • Spremnici za puške: Nudimo različite vrste spremnika za puške, uključujući standardne spremnike, spremnike visokog kapaciteta i prilagođene spremnike za posebne potrebe naših klijenata.
  • Rezervni dijelovi: Osiguravamo širok izbor rezervnih dijelova za različite modele oružja. Naši rezervni dijelovi su visokokvalitetni i jamče optimalnu funkcionalnost vašeg oružja.
  • Optika: Imamo širok spektar optičkih proizvoda, uključujući optičke ciljnike, dvogledne, monokulare, noćne vizije i dodatnu opremu. Naša optika pruža jasnu sliku i preciznost kako bi vam pomogla postići vrhunske rezultate u svojim aktivnostima.
  • Obuća i odjeća: Uz oružje i opremu, također vam pružamo izbor kvalitetne obuće i odjeće koja je udobna, funkcionalna i prilagođena specifičnim potrebama lovaca, sportskih strijelaca i ostalih korisnika.

S našim bogatim znanjem i iskustvom u industriji, možemo vam pružiti stručne savjete, pomoći vam odabrati pravu opremu i osigurati da vaše potrebe budu ispunjene na najbolji mogući način.

Klijenti su uvijek naša glavna prioriteta, i stoga radimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali njihovu potpunu sigurnost i zadovoljstvo. Uvijek se pridržavamo zakonskih propisa i procedura te vodimo računa o etičkom poslovanju.